Menu
© Pirelli
Nieuws

Lewis Hamilton had inspraak in nieuwe coureur na pensioen Nico Rosberg

1 reactie | 1668x gelezen
27-12-2017 21:00

EvDelft | Eerder dit jaar liet Lewis Hamilton weten dat hij niet blij was met Mercedes, omdat hij geen inspraak had in de keuze voor zijn teamgenoot, nadat Nico Rosberg eind 2016 na het behalen van zijn titel had besloten zijn helm aan de wilgen te hangen.

Bron: Express.co.uk

Toto Wolff laat nu weten dat Hamilton wel degelijk is gevraagd. Mercedes had aan Lewis een lijstje met voorkeur gegeven over wie ze zouden kunnen contracteren. Uiteindelijk is Valtteri Bottas de teamgenoot geworden van Hamilton.

Wolff: "Nadat we onze lijst met mogelijke teamgenoten voor Lewis hadden opgesteld, en gereduceerd tot wat de beste coureurs waren op dat lijstje, hebben we Lewis zijn mening gevraagd. Hij is een lid van het team en zijn mening is belangrijk."

Verder laat Wolff weten dat binnen drie kwartier nadat Rosberg zijn bekendmaking had gedaan, hij door bijna elke coureur was gebeld of die voor hem kon komen rijden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Mercedes met al zijn miljoen dollars aan mogelijkheden, vernedert zich door dit soort uitlatingen van Toto tot een loser first class.

0 27-12-2017 21:18:53
;