Menu
© Mercedes
Nieuws

Toto Wolff vindt dat Williams een gewaagde keuze moet maken

2 reacties | 1286x gelezen
24-12-2017 12:00

EvDelft | Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, is van mening dat Williams wat betreft de teamgenoot voor Lance Stroll een gewaagde keuze moet maken.

Bron: MotorSportWeek.com

Williams overweegt momenteel een aantal kandidaten voor de tweede auto, waarbij Robert Kubica en Sergey Sirotkin de grootste kans lijken te hebben om in 2018 te rijden. Aangenomen wordt, dat de jonge Rus de favoriet is voor Williams. Wolff, voormalig aandeelhouder van Williams, hoopt dat de rijzende ster zijn kans krijgt en dat er niet wordt gekozen voor een coureur die geld meebrengt. Hij beseft wel dat het een moeilijke keuze is voor het team.

"Als ik Williams was, zou ik een heel gewaagde keuze maken. Ik zou George Russell, Lando Norris of zelfs Charles Leclerc (die al voor Sauber rijdt, red.) in de auto willen hebben. Één van deze geweldige jonge talenten is de nieuwe superster. Maar dat gezegd hebbende: er is een financieel risico waar het team mee te maken heeft en ze moeten de juiste middenweg zien te vinden", aldus Wolff.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Silver Member

Waar bemoeit ie zich mee ????? Had dat dan vorig jaar zelf gedaan. Maar hij koos voor Valtteri en dat is beslist geen nieuwe superster.

0 24-12-2017 14:09:12
Sicko
Gold Member

Toto had vorig jaar voor Wehrlein kunnen en moeten kiezen als hij het juiste inzicht had gehad. Waarom doet hijzelf geen gewaagde keuze? Bang dat zijn eerste rijder weer geen wk wordt? Toto is zozeer verblind door het door het voor heel veel geld aangekocht succes dat hij zijn fouten niet inziet.

0 24-12-2017 14:21:59
;