Menu
© Force India
Nieuws

Toto Wolff ontkent Esteban Ocon in 2019 bij Mercedes

1 reactie | 1088x gelezen
13-12-2017 15:00

EvDelft | Toto Wolff heeft ontkend dat Mercedes nu al bezig is Esteban Ocon in 2019 als vervanger van Valtteri Bottas aan te trekken.

Bron: PaddockTalk.com

Ondanks een solide start van zijn eerste jaar in het zilver en het verkrijgen van een nieuwe overeenkomst voor 2018, gaan de geructen dat de Fin in 2019 wordt vervangen door de jonge Fransman, die uit het opleidingsprogramma van Mercedes komt. Wolff ontkent dit.

"Esteban is één van onze coureurs en is daarom in beeld, maar het team staat achter Valtteri. Als we denken aan andere coureurs, zou dat betekenen dat de emotionele kant van Valtteri niet helemaal 100% zou zijn. Ik kan je verzekeren dat elk lid van het team wil dat Valtteri succesvol wordt. Samen met Lewis rijdt hij voor ons en we willen geen andere coureurs", aldus de teambaas.

Wolff liet ook weten dat Bottas zich heel snel had aangepast aan het leven bij Mercedes: "Valtteri moet gewoon begrijpen wat hij mist ten opzichte van Lewis tijdens de weekeinden. Aan de andere kant moet hij ook weten wat zijn kracht is in de weekeinden waarin hij zijn teamgenoot wist te verslaan, zoals in Sotsji. Valtteri heeft alles in huis, hij moet het alleen op een rijtje krijgen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Wolff zegt in feite: "Beste Valtterri. Er is gebleken dat je over de hele linie beter en sneller dan onze eerste coureur Hamilton bent. Vanwege de investerende aandeelhouders moet Hamilton echt boven jou eindigen. Houd er rekening mee dat we jouw wagen downen als ook jij (net als Rosberg vorig jaar Hamilton) Hamilton overklast. Verstanden? Ja natuurlijk Toto. Ik ben toch als tweede rijder aangesteld?
Maar Hamilton is met gelijk materiaal zo makkelijk voor te blijven. Waarom moet hij steeds wk worden?
Toto? Toto? Totooooooooooooo?

0 14-12-2017 18:56:19
;