Menu
© Renault
Nieuws

Renault stelt matige doelen voor de nabije toekomst

3 reacties | 712x gelezen
07-12-2017 15:00

EvDelft | Renault stelt haar doelen voor de nabije toekomst niet te hoog, aldus Alain Prost, adviseur van het team en viervoudig wereldkampioen.

Bron: PaddockTalk.com

Het fabrieksteam van Renault sloot 2017 af als zesde in het kampioenschap voor constructeurs, en Post zegt dat het enige doel is het volgend jaar beter te doen.

"Ik denk dat we realistisch moeten zijn en voorzichtig met onze doelen. Waarom? Omdat de teams vóór ons jaren lang bezig zijn met het opbouwen van het team. We moeten stap voor stap groeien en laten zien dat we beter worden. We moeten erkennen wat gedaan moet worden en het verschil met Mercedes, Ferrari en Red Bull verkleinen", aldus de Fransman.

"Wat we volgend jaar moeten doen is niet 1½ seconde langzamer zijn, maar misschien 0,8 seconde. Zo gaan we het doen. We moeten bouwen. Niet alleen de auto, maar het hele team, de teamgeest, en onze aandacht voor details", besloot Prost.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

cajos
Bronze Member

Daar zal Max en vele anderen die met de Renault motoren gaan rijden wel niet blij van worden met die voorgestelde 0,8 seconde die ze dan per ronde gaan tekort komen op het motorvermogen.

1 07-12-2017 17:24:46
Sicko
Gold Member

Ah ah, als de Renault-motor ca. 50% motorvermogen meer gaat leveren (en hopelijk betrouwbaar) dan heeft Red Bull 2 coureurs die het nog blijvende verschil kunnen goedmaken. Dan betekent dat gelukkig het einde van de saaie rondjesrijders die de rijke teams hebben voorgebracht.

07-12-2017 18:43:55
Misjab
Gold Member

Hoe die renault auto/chassis zich ontwikkelt, zal me worst zijn, als dat motorblok voor volgend jaar maar snel en betrouwbaar is !!

0 08-12-2017 10:02:30
;