Menu
©
Nieuws

Williams in gesprek met Robert Kubica en Sergey Sirotkin

0 reacties | 2244x gelezen
06-12-2017 12:03

EvDelft | Robert Kubica, die hoopt op een terugkeer in de Formule 1, en Sergey Sirotkin, die hoopt op een debuut in de Formule 1, zullen deze week allebei bij Williams op de fabriek aanwezig zijn om te spreken over een toekomst met het team in 2018.

Bron: Reuters.com

Beiden testten voor het team in Abu Dhabi en maken kans op het stoeltje dat door Felipe Massa is opgelaten. Lance Stroll is al zeker van zijn plekje binnen het Britse team.

Sirotkin wordt gesteund door Boris Rotenberg, een Russische miljardair met een sterke band met het circuit Yas Marina. Kubica had tot en met 2010 een bloeiende carrière, welke werd onderbroken door een ongeluk in de rallysport in 2011. Er worden door Williams geen details naar buiten gebracht over de gesprekken, noch over de tests.

Hoewel Kubica de snelste tijd van Williams liet noteren, vorige week, was hij de enige coureur die reed op de hyperzachte banden. Op vergelijkbare banden was, aldus de BBC, Sirotkin 'duidelijk sneller', ondanks dat de baan op dat moment een hogere temperatuur had en dus langzamer was.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;