Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton reageert op ongeluk Formule E... drie jaar te laat

2 reacties | 2036x gelezen
04-12-2017 14:00

EvDelft | Tot afgelopen weekeinde zou niemand hebben gezegd dat Lewis Hamilton pijnlijk langzaam is. Langzaam en Lewis Hamilton zijn niet twee zaken die snel met elkaar worden geassocieerd.

Bron: F1i.com

Echter, hij was zo traag als een Lada vol met olifanten heuvelopwaarts toen hij besloot eens te kijken naar de Formule E en wat actie ervan op de baan.

Daarbij plaatste Hamilton een foto op Instragram van een dramatisch ongeluk tussen Nicolas Prost en Nick Heidfelt, welke plaatvond tijdens de ePrix van Beijing, 2014. Het grappige is hiervan, dat Hamilton dat laatste niet doorhad: hij dacht dat het zojuist was gebeurd.

In het bericht dat Hamilton op Instagram plaatste, haalde hij uit naar Prost en hij beschuldigde de Fransman van 'gevaarlijk rijgedrag'. Hij liet weten dat hij hoopte dat Prost gediskwalificeerd zou worden en dat Nick Heidfeld in orde is.Uiteindelijk realiseerde Lewis zich dat hij een fout had gemaakt en hij verwijderde het bericht. Maar het internet zou het internet niet zijn als het bericht ook definitief verdwenen zou zijn.

Voor hen die het ongeluk nog niet eerder gezien hebben, hieronder het filmpje. En ja, Nick Heidfeld kwam er ongeschonden vanaf.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Daar is dat tikkie van Vettel (tegen HAM verleden maand) niks bij vergeleken.........

1 04-12-2017 15:38:52
Sicko
Gold Member

Dat was toch 2 jaar geleden?

06-12-2017 17:40:35
;