Menu
© Red Bull
Nieuws

"Max Verstappen heeft Daniel Ricciardo gedestabiliseerd", aldus Martin Brundle

2 reacties | 4561x gelezen
01-12-2017 20:00

EvDelft | Volgens Martin Brundle heeft Max Verstappen met Daniel Ricciardo gedaan, wat Ricciardo enkele jaren geleden met Sebastian Vettel heeft gedaan.

Bron: Express.co.uk

Sinds Max bij Red Bull rijdt, heeft hij het team op zijn hand weten te krijgen. Bovendien wordt hij door velen gezien als toekomstig wereldkampioen. Ricciardo werd eerder een gelijke toekomst voorspeld. Echter, volgens Brundle heeft Verstappen zijn teamgenoot ondergeschikt gemaakt.

Pratend over Ricciardo, liet Brundle weten: "Geweldige inhaalacties, goede races. Hij is een dief die overwinningen steelt. Elke keer als iemand de deur open laat, kruipt hij naar binnen. Maar Daniel is door Max gedestabiliseerd. Max heeft het team achter zich staan en is een bedreiging voor de Australiër."

"Max heeft het team bij Daniel vandaan gestolen zoals Daniel dat eerder van Sebastian heeft gestolen. Maar Ricciardo heeft de snelheid en kracht om terug te vechten. En als hij langere tijd wil blijven, moet hij dat ook doen", aldus Brundle.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Wat een onzinnig geneuzel van Brundle. Ricciardo heeft Vettel overklast, Ricciardo heeft laten zien dat Vettel helemaal niet een toprijder is/was, maar wèl een aantal wk's in de schoot geworpen heeft gekregen.

Hoe anders is het met Ricciardo en Verstappen die beiden uit het juiste racehout gesneden zijn, die beiden acties maken die Vettel (en ook Hamilton, Alonso) doet verbleken. Red Bull heeft dan lang niet de snelste wagen, maar wel veruit de beste en spectaculairste coureurs.

Brundle begint ook te brabbelen als een oudje, moet ook eens afscheid nemen van de F1 en wat anders gaan doen.

1 01-12-2017 23:24:25
michaelwets85
Rookie

Over onzinnig geneuzel gesproken, spant jij toch echt wel de kroon. Brundle heeft een cv om je vingers bij af te likken, en meer verstand van racen in zijn kleine pink dan dat jij ooit in je hele hand zal krijgen. Vettel is niet overklast, maar kon het domweg niet vinden in de nieuwe bolide van RBR die totaal anders was dan zijn voorgaande bolides. Ricciardo stapte dat seizoen vers in, en had niets te verliezen. Kvyat had in zijn eerste jaar RBR meer punten dan Daniel. Heeft hij daarom gelijk Ricciardo overklast? Wat een onzin. Ik ben zelf ook een Max Verstappen fan. Maar om nu te gaan beweren dat Ricciardo en Max Hamilton en Alonso laten verbleken met hun acties is totale bullshit . Voorlopig moeten zij alle twee nog steeds bewijzen de meerdere te zijn van die twee in een kampioenschap met gelijkwaardige bolides. Voorlopig hebben Hamilton en Vettel ieder 4 kampioenschappen op hun naam staan. Iets wat Ricciardo nog Max bereikt hebben. Dus een iets gematigder commentaar van jou zou wel op zijn plaats zijn.

02-12-2017 08:41:44
;