Menu
© Force India
Nieuws

Force India: Bekendmaking nieuwe naam pas aan het begin van het nieuwe seizoen

9 reacties | 2430x gelezen
01-12-2017 08:57

Gallardo | Dat Force India een nieuwe teamnaam krijgt is al een tijdje bekend. Maar de fans worden nog wat langer op de proef gesteld want een woordvoerder van het team heeft aangegeven dat het nog wel even duurt voordat de nieuwe naam bekend wordt gemaakt. Het team wil India uit de naam halen om zodoende een meer internationaal karakter te krijgen en aantrekkelijker te worden voor sponsoren om in te stappen.

Bron: Motorsport-total.com

De reden dat het wat langer duurt dan gepland zou liggen aan ongeplande problemen. De keuze was gevallen op Force One maar daar hebben de eigenaren van de Formule 1 een stokje voor gestoken omdat het als F One kan worden uitgesproken, en dat wil men liever niet. Volgens Otmar Szafnauer word er flink nagedacht over de nieuwe naam maar zullen de fans nog eventjes geduld moeten opbrengen.

Vooralsnog is niet bekend of men Force wil laten bestaan in de naam, het zou zomaar kunnen dat ze met een compleet andere naam op de proppen gaan komen. Alles waarin Force voorkomt zou voor problemen kunnen gaan zorgen als men deze wil vastleggen op internet omdat dat veelal is vastgelegd. “Ik denk dat wij voor een compleet andere naam zullen gaan”, aldus Robert Fernley.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;