Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen spreekt alvast over volgend seizoen.

0 reacties | 1407x gelezen
22-11-2017 14:00

EvDelft | Max Verstappen zegt dat hij niet zeker is hoe competitief zijn Red Bull zal zijn in 2018.

Bron: GrandPrix.com

Op dit moment verkeert de Nederlander in een uitstekende vorm, nadat het team een tegenvallende start had van het seizoen. Maar het team wil volgend jaar een sterke start hebben.

"Ik hoop dat we vanaf het begin van het komende seizoen er goed bij zullen zitten en niet weer een inhaalrace moeten doen. Bovendien zou de motor voor volgend jaar een stuk beter moeten zijn, dus ik ben benieuwd", aldus de drievoudig racewinnaar.

Echter, hij liet ook weten dat hij totaal niet uitkijkt naar het rijden met de halo: "Ik vind het maar niets. Ik kijk er absoluut niet naar uit daarmee te gaan rijden. Zo'n ding hoort niet op een Formule 1-auto."

Waar Max wel naar uitkijkt, zijn de plannen van Pirelli om een nóg zachtere band in de Formule 1 in te voeren. Hij vindt 'extreem zacht' een goede naam voor de band.

Wat betreft Liberty Media, dat soms onder vuur ligt vanwege haar plannen voor de toekomst voor de Formule 1, heeft Max een heel eigen mening: "Het zijn Amerikanen en die doen de dingen nou eenmaal op hun manier. Maar ik heb geen problemen met hen. Ik denk dat het allemaal goed gaat en ik ben benieuwd wat er komt. Het paddock is al meer open dus dat is fijn."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;