Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen vindt het seizoen te snel voorbij

0 reacties | 1516x gelezen
20-11-2017 08:00

EvDelft | Als het aan Max Verstappen ligt, neemt hij het momentum van dit seizoen mee naar dat van volgend jaar.

Bron: F1i.com

De coureur van Red Bull heeft dan wel een tegenvallende eerste helft van het seizoen achter de rug, maar dat ligt niet aan hem. Verschillende keren viel hij uit een kansrijke positie uit. Maar toen hij niet werd gehinderd door de problemen bij Renault, wist hij in Maleisiƫ en Mexico te winnen. De jonge Nederlander hoopt dat hij deze lijn volgend jaar door kan trekken.

"Natuurlijk proberen we in Abu Dhabi zo sterk mogelijk voor de dag te komen. Vorig jaar was het een goede race nadat ik de pitstop oversloeg na mijn spin in de eerste bocht. Het was zwaar werk de banden goed te houden, maar de vierde plek was een mooie beloning. Mijn favoriete deel van het circuit is bocht 2 en 3, de snelle links-rechts. Het is heel leuk onder het hotel door te rijden in het donker, met alle lichten aan", aldus Verstappen.

"Het zou mooi zijn als Abu Dhabi nog helemaal niet de laatste race van het seizoen was. Ik wil helemaal niet dat het seizoen al voorbij is. Ik ben helemaal opgeladen op het moment en wil helemaal nog niet stoppen", liet Max weten.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;