Menu
© Pirelli
Nieuws

"Lewis Hamilton en Sebastian Vettel zijn geen goede teamgenoten voor elkaar"

6 reacties | 2027x gelezen
16-11-2017 11:00

EvDelft | Flavio Briatore twijfelt eraan of Lewis Hamilton ooit bij Ferrari de teamgenoot zal worden van Sebastian Vettel. Volgens hem kunnen de twee niet naast elkaar bestaan.

Bron: PlanetF1.com

Hamilton en Vettel hebben dit jaar de strijd aangebonden voor de wereldtitel, en toen Vettel de titel verloor aan Hamilton, was hij de eerste om de Brit te feliciteren. Maar terwijl de strijd tussen de coureurs van Mercedes en Ferrari ging, werd door de media Hamilton in verband gebracht met een stoeltje bij Ferrari in de toekomst.

Volgens Flavio Briatore werkt dan niet en hij is zelfs van mening dan Ferando Alonso dan beter zou passen naast de Duitser.

"Ik denk dat Lewis en Sebastian niet naast elkaar kunnen bestaan, in één team. Alonso is de beste. Met Fernando en Sebastian is Ferrari 100% zeker van het kampioenschap bij de constructeurs", aldus de Italiaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Ferrari 100% zeker van WK? Je kan 2 schumacher clones in die auto zetten, worden ze hoogst waarschijnlijk nog geen kampioen. Er is zowiezo geen zekerheid in F1 en goede coureurs zijn ook al lang geen garantie meer. Daarnaast is Ferrari tot een team geworden, waar toch nog regelmatig fouten worden gemaakt en zelden op een geniale strategische move worden betrapt... Nee met alonso naast vettel te zetten, zouden ze alleen bereiken dat Vettel nog harder gaat huilen omdat hij geen nr1 kan spelen, wat ook niet gaat helpen.
enige manier van ferari om binnenkort WK tre worden, is als de andere teams (Merc & RB) het allebei goed verkloten. Sinds het schumacher/todt tijdperk hebbenb ze nooit meer de overhand gehad

0 16-11-2017 12:20:58
f1stevie
Silver Member

zijn natuurlijk de 3 personen met het moeilijkste karakter ( op race gebied ) die hier genaamd worden,
ze moeten alle3 een teammaat hebben die ze kunnen overklassen....
lukt hen dat niet doen ze moeilijk of slaan ze in paniek

0 16-11-2017 16:24:03
Jan1947
Silver Member

Waar hebben we het in vredesnaam over? Hamilton zit vast bij Mercedes en heeft aangegeven dat hij daar zijn loopbaan wil beëindigen Flavio plaatst zichzelf met dit soort onzin in de rij van ex teambosses die van alles roepen om zelf in de aandacht te blijven.

1 16-11-2017 18:00:05

Het zal hem wel gevraagd zijn in een interview. Wel eens bedacht dat dat ook kan? ;)

16-11-2017 18:01:16
Sicko
Gold Member

Zowel Hamilton als Vettel zijn optimale rondjesrijders, maar geen racers. Zou Ferrari 2 optimale rondjesrijders in zijn team willen hebben? Ze zouden er nog toe in staat zijn ook.

Zowel Vettel als Hamilton hebben we recent een "inhaalrace" zien doen. De zgn, inhaalmanoeuvres die voornamelijk/steeds in de/een DRS-zone plaats vonden, werden keurig in beeld gebracht en in de desbetreffende stal werd slaafs geapplaudiseerd. Beide heren werden daarmee uitgeroepen tot driver of the day. En ik mij elke keer maar afvragen waaròm ze die titel hebben gekregen.

Is de focus op racen in de F1 nu zo erg afgezwakt dat zelfs de stemmers niet anders dan (ook weer) slaafs op hun favo-rijder stemmen? Ik heb echte inhaalmanoeuvres BUITEN de DRS-zone(s) gezien die de driver of the day verkiezing had(den) moeten winnen.

0 16-11-2017 19:01:45
Speedster
Bronze Member

Hahaha.....het zou een opmerking/constatering van villeneuve kunnen zijn. Die komt ook vaak met van die voor de hand liggende openbaringen. LOL

0 16-11-2017 21:32:25
;