Menu
© Haas F1
Nieuws

Kevin Magnussen schenkt geen aandacht aan geruchten

0 reacties | 816x gelezen
14-11-2017 16:55

EvDelft | Kevin Magnussen zegt dat hij geen aandacht meer schenkt aan de geruchten die in de Formule 1 rondgaan.

Bron: GrandPrix.com

Afgelopen dagen, weken, maanden is de Deense coureur afgeschilderd als 'de slechterik' in de Formule 1. Hij heeft een contract met Haas voor 2018, maar er gaan geruchten dat het Amerikaanse team onder druk wordt gezet door technisch partner Ferrari om hem te vervangen door Antonio Giovinazzi voor volgend jaar.

Magnussen heeft echter laten weten daar niet meer naar te luisteren: "Een tijdje geleden ben ik gestopt met het lezen van de social media. Het heeft me heel erg geholpen. Het interesseert me niet wat men over mij zegt. Als iemand negatief is, hoor ik dat wel via de journalisten, maar ik verveel me niet. Natuurlijk is het niet mijn doel om impopulair te zijn, maar soms moet je een beetje met je ellebogen werken."

De 25 jaar oude coureur verwijst daarmee naar klachten van zijn collegæ over zijn agressieve rijstijl.

"Ik wil zeker niet de meest populaire coureur van het veld zijn. Wat mij interesseert is wat mijn resultaten zijn en wat de stewards ervan vinden. En dit jaar heb ik maar één keer een straf gekregen vanwege mijn rijstijl, dus dat is niet slecht. Ik heb vrienden in het paddock, maar niet onder de coureurs. Dat gaat toch niet werken, dus het interesseert me niet", aldus Magnussen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;