Menu
© Haas F1
Nieuws

Günther Steiner haalt wederom uit naar de stewards

0 reacties | 738x gelezen
13-11-2017 18:00

EvDelft | Günther Steiner, de teambaas van Haas, heeft wederom de consistentie van de stewards van de race in twijfel getrokken nadat Romain Grosjean een straf kreeg van 10 seconden tijdens de Grote Prijs van Brazilië.

Bron: PlanetF1.com

Grosjean was betrokken bij een chaotische start en was de reden van de eerste uitvalbeurt van Esteban Ocon in de Formule 1, nadat hij de auto van zijn landgenoot raakte.

De Franse coureur voor Haas kon het niet geloven toen hij hoorde dat hij daar 10 seconden straf voor kreeg. Volgens hem had hij op dat moment een lekke band en dus geen controle over zijn auto.

Steiner: "Ik deel de verbijstering van Romain in dit oordeel. Het heeft wel geen invloed gehad op ons resultaat in de race, want die leek voor ons toch meer op een testsessie, maar hij kreeft nu twee strafpunten gekregen voor een ongeluk waarvoor hij in mijn ogen geen schuld heeft. Lance Stroll kreeg maar één strafpunt omdat hij 140 kilometer per uur langzamer reed. En dat is volgens mij erg gevaarlijk. Ik snap de stewards niet."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;