Menu
© McLaren
Nieuws

Fernando Alonso heeft medelijden met Toro Rosso voor 2018

6 reacties | 859x gelezen
13-11-2017 15:00

EvDelft | Fernando Alonso heeft Toro Rosso gewaarschuwd voor wat zij volgend kaar kunnen verwachten. De Spanjaard had wederom kritiek op het gebrek aan vermogen van de motoren van Honda.

Bron: PlanetF1.com

De tweevoudig wereldkampioen miste de zevende plek maar net aan Felipe Massa. Hij liet weten dat hij erg blij is met het chassis van de MCL32, maar niet zo heel erg tevreden is met de motoren van Honda.

Alonso: "We hadden de hele race een geweldige auto, maar ik kon niet inhalen. Net als in Mexico was het gebrek aan vermogen verbazingwekkend. Ik reed door de laatste bocht vaak genoeg vlak achter Felipe, maar zelfs met mijn DRS open was hij sneller op het rechte stuk. Ik maak me dan ook zorgen voor Toro Rosso voor volgend jaar. Wij hadden dan een goed weekeinde. Ik startte als zesde, was vijfde in de eerste bocht, en ik wist in de punten te finishen. In het algemeen genomen het beste weekeinde voor ons dit jaar."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Ik hoop dat McLaren volgend jaar kan strijden met Red Bull maar waarschijnlijk moeten ze wel even de wagen en powerunit op elkaar afstemmen.

0 13-11-2017 17:19:45
Speedster
Bronze Member

En dat Honda achter de schermen iets moois in elkaar sleutelen. Als de motor en onderdelen maar sneller en betrouwbaarder zijn. Ik kijk er naar uit.

4 13-11-2017 19:05:41

Dat proberen ze al drie jaar. Heb je gezien hoe langzaam die Honda was op het rechte stuk? Zelfs met DRS en ERS kon hij Massa niet bijhouden...

14-11-2017 10:48:21
Speedster
Bronze Member

Klopt helemaal. Honda heeft toch wat moeten laten zien aan TR lijkt mij. TR had wel weinig keus.....maar toch. De hoop bij mij is er dat ze mclaren het nakijken geven. Renault heeft ook niet veel laten zien dit seizoen.

14-11-2017 13:13:20

Nou... Renault niet veel laten zien dit seizoen? Drie overwinningen, verschillende podia... Dat is meer dan Honda in de afgelopen drie jaar. Véél meer. Dus voor McLaren zal het ongetwijfeld een stap vooruit zijn.

15-11-2017 10:38:04
Speedster
Bronze Member

Honda heeft 1ste helft hardware matig meer progressie laten zien dan renault. Kwa snelheid nog veel tekort voor honda op dit moment. Renault heeft hele seizoen kwa betrouwbaarheid steken laten vallen. Als je ziet wat er nu nog allemaal ploft. Het is op aamdringen van red bull dat ze software matig de boel nog wat opschroeven. De motoren vannrenault zijn ook nog niet zo best. Ik hoop dat honda juist voor het nwe seizoen de progressie kunnen aanhouden, dan zou het best kunnen zijn dat de nwe motoren stuk beter zijn. Ook renault zal niet stilzitten, mijn hoop is dat renault een motor produceert welke kan meedoen voor kampioenschap. Als dat zo is zou rb en renault nog wel eens paar jaar bij elkaar kynnen blijven. Ook renault zou graag een kampioenschap binnen willen halen. We gaan het meemaken evdelft. Het is en blijft afwachten. iig kijk ik uit naar het nwe seizoen.

15-11-2017 13:24:43
;