Menu
© Haas F1
Nieuws

Romain Grosjean snapt niet waarom hij een straf kreeg in Brazilië

0 reacties | 614x gelezen
13-11-2017 12:39

EvDelft | Romain Grosjean heeft geen idee waarom de stewards hem een stop-en-go straf van 10 seconden hebben gegeven voor de aanrijding in de eerste ronde.

Bron: PlanetF1.com

De Fransman liep een lekke band op tijdens de chaotische start, waardoor hij Esteban Ocon raakte, wat diens race beëidigde. De coureur van Force India was 27 races achter elkaar niet uitgevallen.

Grosjean finishte de race als voorlaatste, maar hij was furieus toen hij hoorde dat hij een straf kreeg voor een ongeluk waar hij geen controle over had.

"Het enige dat ik weet is dat ik een flinke klap kreeg in de eerste bocht. Ik had volgens mij lekke band daaraan overgehouden, links achter. In bocht 6 verloor ik de controle over mijn wagen. Volgens mij kwam dat door die lekke band. En om daar nou een straf voor te krijgen, daar ben ik niet blij mee. Ik wil de beelden zien", aldus Grosjean.

"Het positieve van de race was de laatste stint, op de superzachte banden. De auto voelde geweldig, zelfs met een kapotte vloer. We moeten alleen begrijpen waarom en het positieve meenemen naar Abu Dhabi", besloot de Fransman.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;