Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen voorzichtig optimistisch over 2018

3 reacties | 1978x gelezen
07-11-2017 10:00

EvDelft | Hoewel Red Bull dit jaar afsluit met enkele goede resultaten, blijft Max Verstappen voorzichtig optimistisch over zijn kansen voor het komende seizoen.

Bron: PlanetF1.com

Na een teleurstellende eerste helft van het huidige seizoen, waarbij Verstappen veel technische problemen kende, heeft de Nederlander zich in de tweede helft van het seizoen goed weten te herpakken. De laatste race, in Mexico, was de tweede dit seizoen die hij wist te winnen in vier races tijd. Hij heeft nu 148 punten op zijn naam staan dit jaar.

De goede vorm van Red Bull heeft aan Christian Horner, de teambaas, de uitspraak ontlokt dat hij denkt dat zijn coureurs volgend jaar vooraan meestrijden.

Verstappen zegt echter dat dat niet gegarandeerd is: "Ik ben nog altijd wat voorzichtig. We gaan wel de goede kant op. Je weet nooit wat de andere teams volgend jaar gaan doen. Ik wil gewoon dit seizoen genieten en wat er volgend jaar gebeurt, zien we wel."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Dat is de juiste instelling. De laatste resultaten geven iets van hoop, maar je kan inderdaad nog helemaal NIETS zeggen over volgend jaar. Kijkende naar de motorproblmene van renault de laatste races, zou je namelij kook de andere kant op kunnen redeneren, en zeggen dat Renault het gewoon nog niet voor elkaar heeft, en volgend jaar weer geen WK gaat leveren. Ze heben nog heel veel te verbeteren en de rest zit ook niet stil

0 07-11-2017 11:53:48
Speedster
Bronze Member

Net als beleggen......resultaten uit verleden etc etc.

0 07-11-2017 13:09:37
Sicko
Gold Member

Het is gebleken dat bij RBR de motor vooral betrouwbaar moet zijn, hoeft niet eens het meeste vermogen te hebben. De rest wordt door hun rijders goedgemaakt.

0 07-11-2017 16:47:18
;