Menu
© Sauber
Nieuws

Sauber heeft nog niets besloten over coureurs voor 2018

2 reacties | 1587x gelezen
06-11-2017 19:00

EvDelft | Sauber heeft nog altijd niet besloten welke coureurs volgend jaar voor haar zullen uitkomen. De mogelijkheid is echter aanwezig dat het twee nieuwkomers zullen zijn.

Bron: TheCheckeredFlag.co.uk

Volgens Frédéric Vasseur is het goed mogelijk dat zowel Charles Leclerc als Anotnio Giovinazzi in 2018 voor het Zwitserse team zullen rijden. Dat één van de twee aangenomen zal worden, staat al min of meer vast en naar verwachting zal het niet lang meer duren voordat Sauber iets bekend maakt.

Leclerc en Giovinazzi komen allebei uit het opleidingsprogramma van Ferrari en het Italiaanse team is op zoek naar een plekje voor de Mongeask en de Italiaan in de Formule 1. Beide coureurs rijden al in vrije trainingen in 2017, terwijl Gionvinazzi al twee starts op zijn naam heeft staan bij Sauber.

Ten minste één van beide zal volgend jaar naar verwachting in de Sauber terecht komen. Algemeen wordt aangenomen dat die afspraak is opgenomen in de overeenkomst van het leveren van de motoren voor komend seizoen. Volgens teambaas Vasseur zal de beslissing wie van de twee het wordt, niet lang meer op zich laten wachten. Echter, of de andere ook een kans krijgt, daarover is nog niets bekend.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Met andere woorden; sauber wacht nog even tot/of er iemand nog meer geld gaat bieden. Alleen de hoogste bieders krijgen een stoetje bij sauber.

Ik gok er daarom op dat ze TWEE nieuwe rijders hebben volgend jaar.

0 07-11-2017 06:03:44
Sicko
Gold Member

Ik ga voor Leclerc als nieuwe coureur voor Sauber als verplichting (uit financiële gronden) naar Ferrari. Daarnaast heeft Sauber gewoon een paydriver nodig. Gokje? Kvyat!

0 07-11-2017 16:36:17
;