Menu
© Haas F1
Nieuws

Haas: "Binnen tien jaar winnen of we hebben gefaald"

0 reacties | 1443x gelezen
05-11-2017 20:00

EvDelft | Nu het einde van het tweede seizoen van Haas in de Formule 1 nadert, laat eigenaar Gene Haas weten dat hij binnen tien jaar wil winnen. Lukt dat niet, ziet hij dat als een mislukking.

Bron: PlanetF1.com

In haar debuutseizoen finishte het Amerikaanse team als achtste in het kampioenschap voor constructeurs, met als beste resultaat een vijfde plek voor Romain Grosjean in Bahrein. Dit seizoen staat het team wederom achtste, slechts één punt achter Renault. Het beste resultaat is - wederom van Romain Grosjean - een zesde plek in Australië. Echter, Haas wil niet zijn waar hij nu is.

"Ik denk dat als we na vijf jaar nog steeds achteraan rijden, dat niet is wat we willen. En dan zou ik wel eens heel sterk kunnen gaan nadenken of ik wel in de Formule 1 wil blijven. Maar we hebben de mogelijkheid in die vijf jaar gebruik te maken van verschillende mogelijkheden die we ongetwijfeld krijgen. Hopelijk zal één van de mogelijkheden zijn dat we het beste team uit het middenveld worden, of misschien zelfs beter. En daarna willen we verder omhoog klimmen.", aldus de Amerikaan.

"We moeten één stap tegelijk nemen. Ik denk dat als we binnen tien jaar geen races kunnen winnen, we hebben gefaald", besloot de teameigenaar.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;