Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton: "Ik moet beter worden als ik Max Verstappen wil verslaan"

2 reacties | 2736x gelezen
03-11-2017 08:37

EvDelft | Lewis Hamilton is van mening dat als hij in de komende seizoenen Max Verstappen wil verslaan, hij beter zal moeten gaan presteren.

Bron: AutoSport.com

Verstappen domineerde de Grote Prijs van Mexico, zijn tweede overwinning van het seizoen, terwijl Hamilton zijn vierde wereldtitel binnenhaalde. Hoewel de Brit dit jaar al negen keer zegenvierde, is hij zich bewust van de groeiende dreiging die Verstappen vormt.

Hamilton: "Ik moet volgend jaar beter zijn. De uitdaging van Red Bull en Ferrari wordt volgend jaar alleen maar groter. De Formule 1 slaapt niet, staat niet stil. Er is altijd iemand die jou wil verslaan. En Max aast daarop. Ik zal volgend jaar beter moeten presteren als ik hem vóór wil blijven. Dat is mijn motivatie, hij is mijn motivatie voor volgend jaar."

De laatste drie races ging het niet meer tussen Lewis en Sebastian Vettel, maar mengde Max zich ook in de strijd. Volgens Lewis is dat het bewijs dat hij volgend jaar ook met de Duitser en de Nederlander op de baan strijdt.

"Max is een buitengewoon goed coureur. Hij reed geweldig en wat hij bij de start van de race liet zien was prachtig. Ik kijk ernaar uit met hem om de baan te kunnen strijden, ik hoop dat ze het volgend jaar goed doen en zich echt kunnen mengen in de strijd. Dat is goed voor de sport, Max is een wereldkampioen in wording en omdat hij nog zo jong is, zal hij alleen maar beter worden", aldus Hamilton.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Nounounou, de loftrompet gestoken (zo heet dat volgens mij) over Verstappen door Hamilton. Vraag me alleen wel af hóe Hamilton volgend jaar beter wil zijn.

Duidelijk is wel dat hij met lede ogen aanziet hoe de nieuwe generatie racers de F1 nieuwe impulsen geven en de (veel te veel verdienende) "oudjes" eigenlijk als veldvulling fungeren terwijl ze wel de meeste punten kunnen verzamelen. Rijdend op de auto-pilot.

Op zich verheug ik me er op dat de races spannender worden, dat er dichter bij elkaar gereden kan worden. Of Hamilton, Verstappen of wie dan ook daar deel van uit maken, is me (bijna) om het even.

0 03-11-2017 18:37:44
Jan1947
Silver Member

Ocon en Verstappen gaan straks gewoon verder met de strijd die ze in de F# begonnen zijn.

0 03-11-2017 19:56:48
;