Menu
© Formula1.com
Nieuws

Emerson Fittipaldi denkt dat Fernando Alonso in 2018 voor de titel kan gaan

2 reacties | 1352x gelezen
02-11-2017 19:00

EvDelft | Tweevoudig wereldkampioen Emerson Fittipaldi denkt dat Fernando Alonso in 2018 met de McLaren - Renault kan strijden voor de titel.

Bron: FoxSportsAsia.com

Alonso had geen slecht woord over na de eerste kwalificatie in Mexico, waarin hij zevende werd, en nadat hij de race afsloot in te punten. En dat optimisme voor de toekomst van McLaren wordt gedeeld door Fittipaldi. Hij denkt dat het team - waar hij in 1974 wereldkampioen mee werd - een team is om rekening mee te houden, nu de motoren van Honda aan de kant worden geschoven.

Fittipaldi: "Ik denk dat het veel beter zal worden. Fernando is volgens mij nog steeds de beste en volgens mij heeft McLaren een geweldige auto. Dus als ze volgend jaar weer zo'n enorm goed chassis weten te produceren, en met de motoren van Renault, kan hij voor de podiums gaan, de overwinning en misschien zelfs de titel."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

McLaren kan dan wel een goede neus, ik bedoel auto, hebben maar de Renaultneus, ik bedoel Renaultmotor moet ook nog een perfect in de neus, ik bedoel het chassis, liggen.

De neus, ik bedoel de wagen, zal denkelijk beter worden maar ik zie Fernando Neus, ik bedoel Alonso nooit meer neus, ik bedoel wk worden.

Misschien dat hij wel een neus, ik bedoel titel, wint maar verder.

Ikzelf heb ook zo'n neus, ik bedoel: neus... flatgebouw, olietanker, industrieterrein (toen ik nog rookte), dusse ...................................

0 02-11-2017 19:34:55
f1stevie
Silver Member

dat Allonso nog tot de beste behoort, daar twijfel ik niet aan
maar ze leggen toch veel vertrouwen in de Renault motor als je kijkt naar de uitvallers van vorige race

0 03-11-2017 10:08:12
;