Menu
© Red Bull
Geruchten

Daniel Ricciardo in 2019 naar Mercedes?

11 reacties | 2432x gelezen
28-10-2017 02:00

EvDelft | "Hij bevindt zich op de beste plek in de sport om een team om zich heen te bouwen", liet Christian Horner weten.

Bron: VitalF1.com

Hij had het over Max Verstappen. De jongste winnaar uit de Formule 1 ooit heeft onlangs een contract getekend met Red Bull tot en met 2020. Verstappen had eind volgend jaar weg kunnen gaan bij Red Bull, met alle potentiële vrije plekken bij de topteam die dan verschijnen.

Maar de Nederlander koos ervoor bij Red Bull te blijven. Hij moet flink zeker zijn van de toekomst en het team zal hard hebben moeten werken hem te overtuigen te blijven. Ongetwijfeld is zijn salaris ook ietsje omhoog gegaan.

En nu Red Bull bereid is het team rond Verstappen op te bouwen, wat gebeurt er met teamgenoot Daniel Ricciardo? Ook hij zit eind 2018 zonder contract.

Horner: "We hebben met Daniel gesproken. We willen hem hetzelfde bieden als Max. Er zijn gesprekken geweest met Max en ons doel is de twee coureurs die we nu hebben, te behouden. Hopelijk lukt ons dat."

Er zijn echter weinig mensen die daar intrappen. Martin Brundle, specialist en oud-Formule 1-coureur, is één van de velen die van mening is dat Daniel al weet wat hij gaat doen. En Red Bull zit niet in zijn toekomstplannen: "Ik denk dat Ricciardo in 2019 bij Mercedes zal rijden."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;