Menu
© Force India
Nieuws

Sergio Pérez vraagt respect van zijn fans voor Esteban Ocon

9 reacties | 2143x gelezen
27-10-2017 22:00

EvDelft | Sergio Pérez verwacht van zijn fans tijdens zijn thuisrace dat die zijn teamgenoot Esteban Ocon met respect zullen behandelen.

Bron: Reuters.com

Dit, ondanks de slechte relatie tussen de twee teamgenoten bij Force India. De Fransman en de Mexicaan liggen het halve seizoen al met elkaar overhoop. Het werd zo erg, dat het team besloot dat de twee elkaar niet meer mochten bevechten op de baan. Het team kan deze race de vierde plek in het kampioenschap voor constructeurs veilig stellen: het staat 91 punten voor op Williams en er zijn per race 43 punten te verdienen. Naar verwachting zullen de twee coureurs voor de laatste twee races elkaar weer mogen bestrijden in de auto.

Pérez: "Ik denk dat we sinds Bakoe zeker geen goede relatie hebben en het dieptepunt hadden we in België. Maar daarna hebben we met zijn tweeën een goed gesprek gehad - zonder dat er iemand verder nog bij was. Ik denk dat we sinds die tijd een stuk beter met elkaar overweg kunnen. De sfeer in het hele team is erg goed. Natuurlijk willen we elkaar verslaan maar het is belangrijk dat we elkaar respecteren. Ik denk dat we dat doen. Het is iets waar ik gelukkiger van word en ik ga er dan ook vanuit dat de fans Esteban ook zullen respecteren."

"Natuurlijk zullen de fans hier hoofdzakelijk voor mij komen, maar ik zie niet in waarom ze zich tegenover mijn teamgenoot zouden moeten misdragen. Tot nog toe hebben mijn fans zich goed gedragen tegenover Esteban, dus waarom zou dat hier anders zijn? Niet alleen voor Esteban, maar voor iedereen. Ze zijn fan van de sport en uiteindelijk is het niet meer dan dat: een sport. En zo moet het zijn."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;