Menu
© Force India
Nieuws

Esteban Ocon wordt met de dood bedreigd

2 reacties | 1817x gelezen
27-10-2017 20:00

EvDelft | Esteban Ocon heeft extra beveiliging ingehuurd nadat hij voorafgaand aan de Grote Prijs van Mexico met de dood is bedreigd.

Bron: GrandPrix.com

De Fransman leeft op voet van oorlog met zijn teamgenoot Sergio Pérez, een Mexicaan. Geen wonder dat de meeste Mexicanen dus de race komen bezoeken voor Force India en met name voor Pérez. Er zijn echter berichten opgedoken dat Ocon doodsbedreigingen heeft ontvangen voorafgaand aan het weekeinde, zodat hij zich genoodzaakt voelde extra beveiliging in te huren.

Ocon liet weten: "Het was zeker nodig extra voorzorgsmaatregelen te treffen om problemen te voorkomen."

Het bericht liet ook weten dat Ocon later dan gepland aan zal komen op het circuit, in een gepantserde auto, met politie escorte en extra beveiligers. Het moeilijkste zal worden de rijdersparade, waar Ocon ongetwijfeld door de lokale bevolking zal worden uitgejouwd. Ocon was er echter nuchter onder: "Zolang ze maar geen stenen gaan gooien, heb ik er geen moeite mee."

De Franse krant L'Equipe citeerde de Fransman verder: "Ik heb na de Grote Prijs van Azerbaidzjan veel doodsbedreigingen ontvangen maar vandaag heb ik echt mensen om mij heen nodig voor mijn eigen veiligheid. Voor nu is alles oké en ik hoop dat het zo blijft de rest van het weekeinde."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Speedster
Bronze Member

Die mexicanen hebben ze alle 7 niet op een rijtje.......zal wel die 7.1 op schaal van richter zijn gewees.:-o

0 27-10-2017 21:22:52
Sicko
Gold Member

Voor de rijdersparade is er een simpele actie te doen. Laat ze samen in een auto/rijtuig of wat dan ook rondgereden worden, met Perez steeds aan de kant waar het publiek zit.

0 28-10-2017 09:03:20
;