Menu
© Pirelli
Nieuws

Felipe Massa denkt dat Robert Kubica het moeilijk gaat krijgen in de Formule 1

2 reacties | 1527x gelezen
27-10-2017 06:00

EvDelft | Felipe Massa vraagt zich af hoe serieus Williams is met Robert Kubica en Paul di Resta voor 2018 als mogelijke coureurs.

Bron: MotorSport.com

Het team uit Grove weet nog steeds niet wie er volgend jaar in de tweede auto zal rijden. Paddy Lowe zegt dat Massa nog altijd een kandidaat is, net als Kubica, Di Resta en Pascal Wehrlein. Echter, Massa denkt dat het onvermijdelijk is dat de Pool uiteindelijk problemen zal krijgen met zijn fysieke gesteldheid.

Massa: "Ten eerste heb ik geen idee hoe hij het zal doen, maar om eerlijk te zijn denk ik dat hij in sommige races behoorlijk last zal krijgen van zijn arm. Het rijden in deze auto's is nou eenmaal zwaar. Ik respecteer zeker wat hij doet, want dat is verbazingwekkend. Maar het is voor mij niet mogelijk te geloven dat hij geen problemen zal ondervinden."

Ook heeft Massa de andere kandidaat, Di Resta, niet hoog zitten: "Ik kan niet geloven dat Paul de juiste man is voor het team om de auto te ontwikkelen en punten te scoren. Bovendien denk ik niet dat hij het geweldig doet in de klasse waarin hij nu rijdt. Echter, ik ben hier niet om over anderen te klagen, maar ik geef gewoon mijn mening."

Di Resta rijdt momenteel in de DTM sinds hij in 2013 door Force India aan de kant werd gezet, waar hij vijftiende, achtste, vijfde en elfde werd in de afgelopen kampioenschappen.

De Braziliaan denkt echter dat er niets meer is dat hij kan doen om zijn team ervan te overtuigen: "Ik heb er alle vertrouwen in dat de mensen die de beslissingen nemen, weten wat het beste is voor het team. Zoals ik al sei is het niet alleen je talent dat telt, maar andere dingen. Helaas hoort dat erbij."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

willemdril
Quite a regular

Ja hoor Massa jij bent de beste daarom scheelt het ook ruim 2 punten met je teammaat.
Dat komt denk door al je ervaring.

0 27-10-2017 10:54:40
Misjab
Gold Member

Ik ben hie rniet om over anderen te klagen, maar alleen IK kan die auto rijden.
Je begint wel heel zielig te worden nou hoor massa. Als het allemaal waar zou zijn wat je zegt, zou je je misschien geen zorgen moeten maken en hoef je dit allemaal niet te zeggen. Lijtk er nu meer op dat je je WEL zorgen maakt (en warschijnlijk terecht) en nu denkt dat je met veel modder gooien, je je huid kan redden??

TRIEST

0 27-10-2017 13:05:41
;