Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Brendon Hartley wil punten pakken in Mexico

0 reacties | 1142x gelezen
27-10-2017 00:01

EvDelft | Nu Brendon Hartley voor de laatste drie races van het seizoen is vastgelegd bij Toro Rosso, vindt hij dat hij iets te bewijzen heeft.

Bron: NewsHub.co.nz

Graham Watson, de teammanager van Toro Rosso, liet weten: "Het is honderd procent zeker dat Brendon voor de rest van het seizoen voor ons zal rijden."

Maar Hartley heeft gesprekken hierover altijd geprobeerd af te doen, omdat hij zich wil concentreren op het komende weekeinde, de Grote Prijs van Mexico. Het zal zijn tweede Formule 1-race worden. In Amerika, bij zijn debuut, werd hij dertiende.

Hartley hoopt dat hij in Mexico beter zal presteren en wil dan ook in de top tien zien te finishen: "Ik kijk uit naar de volgende race. Ik heb er vertrouwen in dat ik me ten opzichte van mijn eerste race kan verbeteren en hopelijk kan ik alles wat ik in Austin heb geleerd, in Mexico in de praktijk brengen. Al het makkelijk was, kon iedereen het. Maar ik denk dat het een realistisch doel is punten te willen scoren in mijn tweede race. Het wordt moeilijk, maar als het lukt, ga ik het vieren. De potentie is er. Ik denk wel dat ik maar aan één ding tegelijk moet denken. En dat is Mexico op dit moment."

Het is niet onwaarschijnlijk dat Brendon kans maakt op een plekje bij Toro Rosso in 2018, vooral omdat hij weinig andere opties heeft om te blijven racen. Eerder keek hij nog naar het team van Chip Ganassi in de IndyCars, maar dat lege stoeltje is inmiddels opgevuld.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;