Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen weigert zijn woorden aan Gary Connelly terug te nemen

3 reacties | 3032x gelezen
26-10-2017 00:01

EvDelft | Max Verstappen zegt dat hij niet zijn verontschuldigingen aan zal bieden voor het uitmaken van 'idioot' van één van de stewards.

Bron: PaddocKTalk.com

Vlak voordat Verstappen na afloop van de Grote Prijs van Amerika naar het podium kon, werd hem verteld dat hij vijf seconden bij zijn totaaltijd kreeg opgeteld omdat hij op illegale wijze de Ferrari van Kimi Räikkönen in de laatste ronde had ingehaald. Max en zijn vader Jos Verstappen, evenals het team Red Bull, waren witheet van woede.

De 20 jaar oude Nederlander noemde de Australiër Garry Connelly - de betreffende steward - een 'mongool'. De mensen die het Down Syndroom hebben waren daar niet blij mee.

"Het werd gezegd in de hitte van het moment. Natuurlijk wilde ik niemand beledigen", verontschuldigt Max zich. Maar hij blijft erbij dat Connelly een idioot is: "Nee, ik ben niet kwaad meer. Ik had een goede race en dat gevoel overheerst nu. Maar ik noemde de steward een idioot en dat neem ik niet terug."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Binatang
Silver Member

Zoveel mensen die zich direct bezwaard en aangesproken voelen bij het minste of geringste.
Lange tenen noem je dat. Ik wordt daar zo moe van.

0 26-10-2017 16:52:34
Sicko
Gold Member

Kan me het heel goed voorstellen dat mensen die het Down Syndroom hebben totaal niet geassocieerd willen worden met zo'n eikel. Ach, sorry Eikeboom. Ik wil eigenlijk kl**tz*k zeggen, maar dat wordt op ons forum, terecht, niet getolereerd.

Dus kan Verstappen best zijn excuses aanbieden voor het woord mongool, dan wel idioot. Het woord had kl**tz*k moeten zijn. Eigenlijk in het meervoud met het woord incompetente ervoor, want als er een seniele whitte wedstrijdleider aan de touwtjes mag trekken, krijg je een soortgelijk fout aftreksel.

1 26-10-2017 18:25:08
thatstho
Silver Member

Sicko de Beterweter huichelaar.
Wie zegt dat max met zijn woordje mongool mensen met het syndroom van down bedoeld???
Stel je niet zo aan man..get a life
We weten met zijn allen dat je niks van Verstappen moet hebben

26-10-2017 20:58:44
;