Menu
© Haas F1
Video

Team Haas vertelt Romain Grosjean zijn mond te houden

1 reactie | 2505x gelezen
24-10-2017 17:57

EvDelft | Nog niet zo lang geleden wisten we weinig van wat de coureurs over de teamradio zeiden. Tegenwoordig, met Liberty Media aan het roer die probeert de sport dichter bij de fans te brengen, kunnen we via verschillende video's beluisteren wat er achter de schermen gebeurt.

Bron: RoadAndTrack.com

En als je dacht dat de coureurs robots zonder emotie waren, denkt nogmaals. Vooral tijdens het weekeinde van de Grote Prijs van Amerika.

De FOM heeft onlangs een video vrijgegeven over wat de coureurs het afgelopen weekeinde vertelden aan hun team en andersom. Het lijkt erop dat Romain Grosjean hier niet met plezier naar terug zal luisteren.

Tijdens de allerlaatste ronde van de race klaagde de Fransman over de auto via de boordradio. De banden waren op en hij wilde de auto aan de kant zetten. Echter, in plaats van het te melden via een kort bericht, bleef hij doorratelen. Totdat één van de ingenieurs over de boordradio zegt: "Sst! Houd je mond!". Daarna zegt Romain dat hij het is die zijn leven waagt op de baan. Dat is natuurlijk waar, maar hij verandert van gedachten wanneer hij nog maar een paar bochten hoeft tot de finishvlag.

Het is een interessant stukje, evenals de andere berichten uit de video. Coureurs die elkaar voor idioot uitmaken en Daniel Ricciardo die erg blij is met zijn kwalificatieronde komen ook aan bod.

Veel plezier.

Hier is een directe link voor de mensen waarbij het filmpje niet goed werkt via het frame hieronder.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Camiel221
Nieuwspress

Ik denk dat grosjean niet door had dat hij in de laatste ronde zat xD

0 24-10-2017 19:21:01
;