Menu
© Red Bull
Nieuws

Daniel Ricciardo is verbaasd over de timing van Max Verstappen zijn contract

14 reacties | 2799x gelezen
22-10-2017 10:00

EvDelft | Daniel Ricciardo zegt dat de bekendmaking van de contractverlenging van zijn teamgenoot Max verstappen met Red Bull geen verrassing was, maar de timing ervan wel.

Bron: ReadMotorSport.com

Red Bull liet afgelopen vrijdag weten dat Verstappen een nieuw driejarig contract heeft getekend met het Oostenrijkse team. Hij zal dus tot en met 2020 voor Red Bull blijven rijden.

Het nieuws zorgt ervoor dat de geruchten dat de nu 20 jaar oude coureur bij Red Bull weg zal gaan aan het einde van volgend jaar gestopt zijn. Maar Ricciardo verwachtte niet dat de beslissing al zo snel genomen zou worden. Wel vindt hij het positief dat Max zoveel vertrouwen in het team heeft.

Daniel: "Ik weet dat Max hier heel gelukkig is, dus ik ben niet verbaasd dat hij wil blijven. Maar ik verbaas me erover dat de aankondiging nu al is gedaan. De timing ervan is een complete verrassing. Voor Max en het team is het natuurlijk geweldig en ik vind het niet verbazend dat hij heeft bijgetekend."

Zijn eigen toekomst is nog niet vastgelegd, en ook het contract van de Australiër loopt eind volgend jaar af. Volgens hem staat het contract van hemzelf niet in verband met dat van de Nederlander.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;