Menu
© Ferrari
Nieuws

Willi Weber wil dat de familie Schumacher open en eerlijk is

2 reacties | 2331x gelezen
16-10-2017 17:00

EvDelft | Willi Weber, de voormalig manager van Michael Schumacher, vindt dat de familie van de Formule 1-legende het verplicht is aan zijn miljoenen fans te laten weten hoe het met hem gaat.

Bron: F1i.com

Het is inmiddels bijna vier jaar geleden sinds Schumacher bij een ski-ongeluk betrokken is geweest waardoor de zevenvoudig wereldkampioen invalide is geraakt. Zijn conditie is echter niets over bekend want de familie zorgt voor een totale blackout waar het gaat om informatie omtrent de voormalig coureur.

Er waren geruchten dat Schumacher naar een privékliniek in de Verenigde Staten zou gaan, waar gehoopt wordt op een herstel, maar dit bericht werd direct door de woordvoerder van de familie Schumacher, Sabine Kehm, tegengesproken.

"Ik vind het heel erg voor de fans van Michael Schumacher dat zij niets weten over zijn gezondheid. Waarom wordt hen niet gewoon de waarheid verteld?", aldus Weber.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

De familie Schuhmacher is helemaal NIETS verplicht, hoe komt Weber (de aasgier) er bij. Laat ze toch met rust.

0 16-10-2017 17:30:29
Nafta
Senior Member

Schumacher zit er waarschijnlijk net zo bij als Stephen Hawking...zo moeilijk is dat niet voor te stellen. Doet er ook verder niet toe imo.

0 16-10-2017 20:24:35
;