Menu
© Red Bull
Nieuws

Red Bull wil team bouwen om Max Verstappen

2 reacties | 3598x gelezen
15-10-2017 14:00

EvDelft | Christian Horner, de teambaas van Max Verstappen, heeft laten weten dat hij hem voor de lange termijn wil houden zodat hij een team om hem heen kan bouwen.

Bron: FoxSportsAsia.com

Zowel Verstappen als zijn teamgenoot Daniel Ricciardo worden in verband gebracht met een overstap naar Mercedes of Ferrari, maar Horner denkt dat Verstappen overschaduwd zal worden door Lewis Hamilton of Sebastian Vettel die al jaren lang bij hun team rijden.

Horner: "Ik denk dat Max de sterke punten van het team ziet. Hij is comfortabel hier. Hij is de jongste winner, de jongste tweevoudig winner, en de jongste coureur die ooit punten scoorde. Lewis zit nog wel even bij Mercedes en Vettel heeft een contract bij Ferrari getekend voor drie jaar. Het is dus het meest logisch een team om je heen te bouwen. Echter, we moeten hem wel een competitieve auto geven."

Tevens denkt dat Horner dichter bij de derde plek in het kampioenschap gestaan zou hebben als hij niet een aantal keer met mechanische problemen uit was gevallen, waardoor hij nu zesde staat. Verstappen had dit jaar vier keer een mechanisch probleem waardoor hij de race niet kon uitrijden. Verder was de teambaas vol lof over hoe Max zich heeft samengepakt en hoe hij nu presteert.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Nafta
Senior Member

RB moet een kampioenswaardige auto aan het begin tot het einde v/h seizoen bouwen. Anders is Max gewoon weg lijkt me. Dus Horner's verhaal hangt daarvan af en niets anders...

0 15-10-2017 18:47:04
Sicko
Gold Member

Ten eerste 2 dingen:
1. Hamilton is en wordt al overschaduwd door Verstappen
2. Vettel is en wordt al overschaduwd door Verstappen

Ten tweede 3 dingen
1. Verstappen is veruit het beste wat er rond rijdt in de F1
2. Verstappen heeft meerdere malen bewezen met minder materiaal beter dan de veel te duur
betaalde rondjesrijders met beter materiaal te presteren
3. Verstappen stelt zich zeer bescheiden op in tegenstelling tot de net genoemde rondjesrijders

Tuurlijk wil RBR Verstappen behouden maar als Ferrari of Mercedes straks 40 miljoen Dollar op jaarbasis biedt, is Verstappen weg.

0 15-10-2017 20:22:25
;