Menu
© McLaren
Nieuws

Yusuke Hasegawa: "Minder druk bij Toro Rosso in 2018"

12 reacties | 2747x gelezen
15-10-2017 12:14

EvDelft | Yusuke Hasegawa, het hoofd van de afdeling Formule 1 van Honda, zegt dat de Japanse motorleverancier minder onder druk zal staan met Toro Rosso in 2018, dan dat het de afgelopen drie jaar met McLaren heeft gehad.

Bron: F1i.com

Nu de samenwerking tussen het team uit Woking en de mannen uit Sakura ten einde loopt, richten de mensen bij Honda zich op Toro Rosso, waar volgend jaar motoren aan geleverd gaan worden. De resultaten van McLaren zijn dramatisch ten opzichte van de verwachtingen en de communicatie tussen beide partijen verloopt stroef en is doorspekt met frustratie en teleurstelling.

Hasegawa laat weten dat hoewel de druk van buitenaf zal afnemen, het team nog altijd even hard zal blijven werken. Met hopelijk succes.

"Misschien is er minder druk van buitenaf, maar de interne druk zal hetzelfde blijven. We moeten bewijzen dat we beter kunnen. Ik denk dat het weinig verschil maakt, want we zijn al bezig voor volgend jaar. Ze zijn heel vriendelijk en verwachtingsvol in deze nieuwe samenwerking en wij voelen uiteraard hetzelfde", aldus de Japanner.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;