Menu
© Ferrari
Nieuws

"Ferrari geeft nooit op"

1 reactie | 906x gelezen
13-10-2017 12:00

EvDelft | Maurizio Arrivabene, de teambaas van Ferrari, laat weten dat zijn team nooit op zal geven.

Bron: PaddockTalk.com

Na drie zeer slechte races in Aziƫ viel Sebastian Vettel terug naar in de strijd om het kampioenschap tot een achterstand van 59 punten op Lewis Hamilton.

De titelstrijd kreeg die klappen door een ongeluk tijdens de Grote Prijs van Singapore, waarbij Vettel uitviel, problemen met de motor in Maleisiƫ waardoor Vettel vanaf de laatste plaats moest starten en als vierde finishte, en een kapotte bougie in Japan waardoor Vettel wederom uitviel.

Ferrari heeft het zwaar te verduren gehad in de media, met name in de Italiaanse.

Arrivabene liet weten: "Dingen kunnen gebeuren. Ze waren niet prettig, maar we zullen nooit opgeven. We moeten gewoon beter ons best doen om van Mercedes te kunnen winnen. We hebben hen dit jaar al vaker verslagen. We zijn niet minder dan zij. Onze auto heeft bewezen heel erg goed te zijn."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Met alleen maar Italianen en hun instelling in je team, lig je achter op de Duitsers. (Afgezien dan van de 2 buitenlandse rijders die het verschil echt niet kunnen maken) De Duitsers hebben ook mensen in dienst van andere nationaliteiten. Ferrari blijft echter "trekken aan een dood paard".

0 13-10-2017 15:34:39
;