Menu
© Mercedes
Nieuws

Nico Rosberg keert terug in de Formule 1

10 reacties | 2974x gelezen
05-10-2017 17:00

EvDelft | Regerend wereldkampioen Nico Rosberg zal de komende week bij Sky Sport het team komen versterken tijdens de Grote Prijs van Japan.

Bron: Express.co.uk

De Duitser liet vijf dagen na het behalen van zijn wereldtitel weten dat hij stopte met racen en dat hij zich terug trok uit de sport. Suzuka is een circuit dat Rosberg goed kent en hij wist hier in 2016 dan ook te winnen. Bovendien stond hij er de afgelopen drie jaar elke keer op pole positie.

Nico: "Ik ben erg blij dat ik kan laten weten dat ik in Japan het team van Sky Sport mag komen versterken. Sinds ik vorig jaar gestopt ben, heb ik pas één race bezocht. In 2016 had ik een prachtige overwinning hier en ik kijk uit naar het herbeleven van mooie herinneringen op Suzuka. Ik vind het een geweldig circuit en de fans zijn ook geweldig. Het is leuk dat de kans krijg de Japanse fans te bedanken voor hun steun van de afgelopen jaren."

Rosberg zal zich voegen bij het team dat bestaat uit Martin Brundle, Damon Hill, Johnny Herbert, Anthony Davidson en Ted Kravitz. Verder zal de Duitser volgend jaar verschijnen tijdens de Grote Prijs van Duitsland en die van Italië.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;