Menu
© Williams
Nieuws

Paul di Resta doet wat hij kan om volgend jaar te racen bij Williams

1 reactie | 1272x gelezen
28-09-2017 09:18

EvDelft | Paul di Resta denkt dat hij een kans maakt volgend jaar voor Williams te racen en dat als hij die kans krijgt, hij zal bewijzen dat hij heeft geleerd van zijn fouten.

Bron: PlanetF1.com

De Schot is één van de coureurs die jaagt op het stoeltje bij Williams voor 2018. De namen die steeds genoemd worden in verband met het stoeltje naast Lance Stroll, zijn Paul di Resta, Robert Kubica en Felipe Massa. Martini, de hoofdsponsor van Williams, wil graag een coureur van minimaal 25 jaar in de auto hebben zitten.

Di Resta is al testcoureur van het team en hij hoopt dat hij heeft bewezen dat hij, vooral met zijn invalbeurt in Hongarije, dat hij het aankan voor volgend jaar.

"Ze kennen mij goed genoeg. Ik ben nu anderhalf jaar lid van het team. Ik probeer zo actief mogelijk betrokken te zijn bij het team en dat zal ik blijven doen. Williams weet dat het een droom is van mij voor hen te racen. Ik heb geleerd van de fouten die ik in het verleden heb gemaakt en ik wil proberen die fouten recht te zetten. Ik heb bewezen dat ik het nog kan, en ik heb er altijd in geloofd", aldus Di Resta.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Gallardo
Hoofdredacteur

Ik zou Di Resta verkiezen boven Kubica en zeker boven Massa. Ik verwacht ook dat hij volgend jaar het tweede stuurtje in de hand gaat nemen.

0 28-09-2017 09:28:03
;