Menu
© McLaren
Nieuws

Honda wil dit jaar nog één verbetering doorvoeren

10 reacties | 2917x gelezen
27-09-2017 20:19

EvDelft | In een poging het risico op straffen op de startopstelling voor McLaren te verminderen, zal Honda aan het einde van het seizoen nog één grote vernieuwing doorvoeren.

Bron: F1i.com

De Japanse motorleverancier heeft geprobeerd de motor sneller te ontwikkelen dan in eerste istantie te bedoeling was, om zo te proberen de relatie met McLaren te verbeteren. Terwijl dat aan de gang was, bleek het echter te laat voor het team uit Woking, want die heeft besloten aan het eind van 2017 te stoppen met de samenwerking met Honda. De motorleverancier heeft nu besloten nog één grote vernieuwing door te voeren dit seizoen.

Eerder deed Honda altijd de problemen oplossen die opdoken en dat zorgde voor veel nieuwe onderdelen. Honda heeft nu besloten van die strategie af te zien. Toch wil de Japanse fabrikant nog zo goed mogelijke resultaten halen met Stoffel Vandoorne en Fernando Alonso.

Yusuke Hasegawa zei dat hij nog niet weet of die nieuwe motor wordt geïntroduceerd in Maleisië, Suzuka of Amerika, al is Suzuka - omdat het de thuisrace is van Honda - degene met de minste kans.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;