Menu
© Force India
Nieuws

Sergio Pérez nog altijd niet bevestigd bij Force India voor 2018

11 reacties | 2540x gelezen
27-09-2017 14:00

EvDelft | Eerder leek het erop dat het geruchtenseizoen - in elk geval aan de kop van het veld - voorbij was.

Bron: VitalF1.com

Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen blijven bij Ferrari, Lewis Hamilton en Vatteri Bottas blijven bij Mercedes, Max Verstappen en Daniel Ricciardo blijven bij Red Bull en Esteban Ocon blijft bij Force India.

Echter, van deze zeven coureurs lopen er vier contracten aan het eind van 2018 af: Max, Daniel, Valtteri en Kimi. Beide coureurs van Red Bull worden in verband gebracht met Mercedes of Ferrari.

Hoewel de contracten voor de korte termijn erop lijken te wijzen dat Bottas niet lang bij Mercedes blijft, kan dat natuurlijk veranderen als de Fin een goede indruk maakt.

Algemeen werd aangenomen dat het bijtekenen van Sergio Pérez bij Force India (volgend jaar: Force Racing) een kwestie van tijd zou zijn, is dat nog altijd niet gebeurd. De Mexicaan heeft laten weten dat hij graag wil blijven, maar er moet kennelijk veel geregeld worden met sponsoren en dergelijke en op dit moment zijn de overige kansen voor hem ook bekeken. De beste kans die hij heeft is bij Force India, maar zoals gezegd is dat nog niet officieel bevestigd.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;