Menu
© Force India
Nieuws

Sergio Pérez nog altijd niet bevestigd bij Force India voor 2018

2 reacties | 1366x gelezen
27-09-2017 14:00

EvDelft | Eerder leek het erop dat het geruchtenseizoen - in elk geval aan de kop van het veld - voorbij was.

Bron: VitalF1.com

Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen blijven bij Ferrari, Lewis Hamilton en Vatteri Bottas blijven bij Mercedes, Max Verstappen en Daniel Ricciardo blijven bij Red Bull en Esteban Ocon blijft bij Force India.

Echter, van deze zeven coureurs lopen er vier contracten aan het eind van 2018 af: Max, Daniel, Valtteri en Kimi. Beide coureurs van Red Bull worden in verband gebracht met Mercedes of Ferrari.

Hoewel de contracten voor de korte termijn erop lijken te wijzen dat Bottas niet lang bij Mercedes blijft, kan dat natuurlijk veranderen als de Fin een goede indruk maakt.

Algemeen werd aangenomen dat het bijtekenen van Sergio Pérez bij Force India (volgend jaar: Force Racing) een kwestie van tijd zou zijn, is dat nog altijd niet gebeurd. De Mexicaan heeft laten weten dat hij graag wil blijven, maar er moet kennelijk veel geregeld worden met sponsoren en dergelijke en op dit moment zijn de overige kansen voor hem ook bekeken. De beste kans die hij heeft is bij Force India, maar zoals gezegd is dat nog niet officieel bevestigd.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

OH? ik dacht dat dat allang rond was, Is het beste steoltje wat nog beschikbaar is en op zich een goede match.
Misschien dat Perez het wat hoog in zn bol heeft en denkt dat hij in 2019 het raikkonen stoeltje kan overnemen en daarom maar voor 1 jaar wil tekenen, terwijl Force een meerjarig contract wil???

andere ideen of geruchten?1 27-09-2017 14:08:12

Ik heb iets gehoord over zijn sponsoren. Het schijnt dat het sponsorcontract eerst rond moet zijn voordat Pérez bij kan tekenen. En ik geloof ooit ergens gelezen te hebben dat Fernley het over ''2 verschillende contracten'' had voor Pérez: 1 voor zijn sponsoren en 1 voor hemzelf.
Ik weet niet of dat hier iets mee te maken heeft.

27-09-2017 14:53:25
;