Menu
© LeafArchitecture.com
Nieuws

Honda wil haar motoren zelf blijven bouwen

1 reactie | 1618x gelezen
24-09-2017 19:00

EvDelft | Jacques Villeneuve suggereerde onlangs dat het een beter plan zou zijn als Honda de bouw van de motoren uitbesteedt en daar dan een eigen plakkaat op schroeft.

Bron: EuroSport.co.uk

Honda heeft laten weten daar geen oren naar te hebben. Zij zijn bezig met de motor voor 2018 en dat zal een doorontwikkeling zijn van de huidige krachtbron.

Onbetrouwbaarheid en een gebrek aan vermogen is de rode lijn in de afgelopen drie jaren bij de Japanse motoren. Dat is ook de reden dat de samenwerking tussen hen en McLaren is vastgelopen.

Echter, omdat het van mening is dat er dit jaar grote stappen zijn gemaakt, heeft Honda er alle vertrouwen in dat 2018 een stuk positiever zal verlopen.

Villeneuve liet echter weten dat hij daar een hard hoofd in heeft. Toen hem werd gevraagd of Honda beter zal gaan presteren in het komende seizoen, zei hij: "Waarom, heb jij iets gezien wat in die richting wijst? Ze hebben een volledig nieuwe motor nodig. Het hele project is verkeerd aangepakt. Ze moeten helemaal opnieuw beginnen. Als je een klein team als Toro Rosso gaat leveren, maakt het dat alleen maar ingewikkelder."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

cajos
Bronze Member

Kan Villeneuve niet beter gaan dammen met Massa en daar over berichten lijk me beter voor de Formule 1 .

0 24-09-2017 19:57:20
;