Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton overwoog verandering van carrière

9 reacties | 2581x gelezen
24-09-2017 15:46

EvDelft | Lewis Hamilton is in de strijd voor zijn vierde wereldtitel, maar heeft erover nagedacht de sport te verlaten.

Bron: NST.com.ny

De 32 jaar oude Brit heeft geleefd voor racen sinds hij 8 jaar oud was. Toch dwalen zijn geadcahten wel eens af naar het zich richten op zijn andere passies, waaronder mode.

De Daily Mail heeft geschreven dat Hamilton onlangs gezien werd in Londen tijdens de Fashion Week met voetballer Neymar en het Hongaarse mode Barbara Palvin. Maar voorlopig zal de drievoudig wereldkampioen niet op de catwalk verschijnen. Voorlopig wil hij nog in de Formule 1 blijven.

Lewis liet weten dat hij heeft overwogen te stoppen met racen, maar dat hij besloten heeft dat het er nog niet te dijd voor was.

"Als je naar alle Formule 1-coureurs uit het verleden kijkt… Als je in de Formule 1 rijdt, sta je in de schijnwerpers, ben je aan de top. Daarna kun je alleen maar heuvelafwaarts. Je verdient minder geld en er is niet zoveel wat je kunt doen omdat je zo lang in die wereld bent geweest", aldus Hamilton.

"Ik heb geluk. Allebei mijn zussen zijn moeder geworden, dus mijn moeder is bezig met oppassen op mijn nichtjes. Bovendien past ze ook op mijn hond. Eerlijk gezegd ben ik heel erg gefocust. Natuurlijk heb ik wel eens een date, maar ik probeer gewoon het kampioenschap te winnen. Ik heb het idee dat ik het goed doe", ging de coureur van Mercedes verder.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;