Menu
© Force India
Nieuws

Bob Fernley zegt dat Liberty te veel praat en te weinig doet

9 reacties | 1848x gelezen
24-09-2017 10:00

EvDelft | Elke keer als we luisteren naar de plannen van Liberty Media die het voor de Formule 1, lijken we te luisteren naar een uitgekauwd verkooppraatje van een verkoper die tijdens zijn huwelijksnacht de hele nacht op de rand van het bed aan zijn nieuwe vrouw zit te vertellen hoe goed hij in bed is.

Bron: PitPass.com

Het lijkt erop dat negen maanden sinds de overname van de Formule 1 door Liberty Media, ondanks eindeloze beloften, Force India hetzelfde vindt. Bob Fernley, de vervangend teambaas, is één van de mensen die graag veranderingen ziet doorgevoerd door Liberty, vooral op het gebied van kostenbesparing en het meer gelijkelijk verdelen van het geld uit de prijzenpot. Force India wacht… en wacht… en wacht… op nieuws van wat de eigenaren van de Formule 1 nou werkelijk gaan doen.

Ferley: "Ik ben teleurgesteld. We hebben heel erg veel gepraat en er zijn ontzetten veel ideeën op tafel gelegd. Maar we zijn nu negen maanden verder en dan had je toch wel verwacht dat er iets zou gebeuren. Het programma omtrent de motoren moet inmiddels klaar zijn, want dat is de hoeksteen van het programma omtrent kostenbesparing. Controleren van de kosten zou de volgende stap moeten zijn, als dat is waar we naartoe willen, want dat is wat men wil. De klok blijft tikken. Het duurt niet lang meer voor het jaar om is."

"Ik had gehoopt dat we inmiddels wat progressie hadden geboekt, dat we in elk geval een opzet hadden of wat we gaan doen, maar er gebeurt helemaal niets. Er zijn wat vergaderingen geweest achter gesloten deuren, dus het wordt tijd dat Liberty wat resultaten laat zien. Ross Brawn heeft een heel voorzichtige aanpak gekozen: hij heeft het alle teams gesproken en hij heeft van iedereen antwoord gekregen. Ze weten wat ze willen, en nu moet er iets gebeuren", aldus een teleurgestelde Fernley.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;