Menu
© Force India
Nieuws

Segio Perez blijft Force India trouw in 2018

9 reacties | 1583x gelezen
17-09-2017 12:13

Gallardo | Zojuist is bekend gemaakt dat Sergio Perez ook volgend jaar bij Force India zal rijden. Dit heeft de renstal op zondagochtend voor de race kenbaar gemaakt, een verrassing is deze verlenging niet echt daar de plekken voor Perez niet ruim bemeten zijn. De overeenkomst is met 1 jaar verlengd, 2019 knalt de rijders markt compleet open doordat er heel veel contracten van rijders dan aflopen bij verschillende teams.

Bron: motorsport-magazin.com

Zowel bij Ferrari, Mercedes en Red Bull lopen dat rijders contracten af, bovendien is de deur bij Renault ook nog altijd open daar Carlos Sainz voor de duur van 1 jaar is uitgeleend/verhuurd aan Renault. Daarom willen de meeste teams en rijders zich maar voor 1 jaar vastleggen en niet voor langere tijd.

“Sergio is van grote waarde voor het team en speelt een zeer belangrijke rol in de ontwikkeling van de auto”. Aldus Vijay Mallya. “Sinds hij in 2014 bij ons is gekomen is hij gegroeid in zijn rol als rijder en is het team met hem meegegroeid. Sergio is één van de snelste en constante rijder van het veld. De statistieken spreken voor zichzelf, hij is met 4 podiums de meest succesvolste rijder in de historie van het team”.

“Bij Force India blijven was altijd mijn prioriteit”, aldus Perez. “Het is een team welke mij de mogelijkheid gegeven heeft om mijn talenten beter te ontwikkelen en te laten zien wat ik in huis heb. Ik voel mij enorm op mijn gemak bij Force India en van daaruit gezien was het ook niet lastig om na te denken over mijn toekomst. Ik ben blij om te mogen zeggen dat ik ook volgend jaar voor dit fantastische team mag uitkomen”.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;