Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Daniil Kvyat maakt zich geen zorgen

10 reacties | 2178x gelezen
17-09-2017 08:54

EvDelft | Daniil Kvyat zegt dat hij nog altijd wacht op bevestiging van zijn plekje in 2018 bij Toro Rosso.

Bron: GrandPrix.com

Eerder had de Rus al laten weten dat hij rustig afwacht terwijl de saga rond de motoren nog speelde. Nu de overeenkomst tussen Honda en Toro Rosso is getekend, liet Kvyat in Singapore weten: "Ik wacht tot dat ze de tijd hebben aan mij te denken. Het is nu niet het belangrijkste. We moeten eerst racen. Daarna gaan we op zoek naar antwoorden."

De 23 jaar oude Rus zegt dat de overstap van Renault naar Honda goed is voor het team. "Ons team heeft de afgelopen jaren elk jaar een andere motor gehad. Eindelijk hebben we nu een solide basis waarop we verder kunnen bouwen. Dat is een geweldig fundament."

Het is verre van zeker dat Kvyat mag blijven, zelfs nu het zeker is dat Carlos Sainz volgend jaar naar Renault gaat. Er zijn verschillende opties voor Toro Rosso, naast het behouden van Daniil.

De zoon van de Indonesische KFC-gigant, Sean Gelael, reed vrijdag tijdens de vrije training. Verder is er Pierre Gasly, uit het opleidingsprogramma van Red Bull, en Honda zou wel eens Nobuharu Matsushita naar voren kunnen schuiven. Dat zijn vier coureurs voor twee stoeltjes, dus er kan van alles gebeuren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;