Menu
© Renault
Nieuws

Jolyon Palmer las op internet dat hij vervangen wordt

12 reacties | 3181x gelezen
16-09-2017 02:00

EvDelft | Jolyon Palmer heeft niet van zijn team te horen gekregen dat zijn contract, dat eind dit jaar afloopt, niet verlengd wordt.

Bron: EuroSport.co.uk

Sterker nog, net als iedereen, las ook Palmer op internet, in dit geval op de site Autosport dat Spanjaard Carlos Sainz volgend jaar zijn stoeltje over gaat nemen. Renault kondigde dat gisteren officieel aan in Singapore, maar heeft het Palmer nooit verteld. Renault had hem wel verteld dat de mogelijkheid bestond, vorige week, maar het nieuws nooit aan hem bevestigd.

Palmer: "Ik kwam erachter toen ik het op Autosport las. Toen wist ik dat het waar was. Ik heb daarna met wat mensen gesproken en dat was dan dat. Natuurlijk begrijp ik dat met het seizoen zoals ik dat dit jaar heb, het team zoekt naar een andere coureur. Het is een zwaar jaar geweest. Maar je weet het pas als het je verteld wordt. Vorig jaar was niet veel anders."

De pogingen van Renault om Palmer al na de komende race aan de kant te zetten en per Grote Prijs van Maleisië te vervangen door Sainz, lijken niet van de grond te komen omdat Palmer een contract heeft dat moet worden afgekocht - en daar heeft Renault geen zin in.

Toen de Brit dan ook werd gevraagd of het een vreemd gevoel is te gaan rijden voor een team dat hem klaarblijkelijk niet wil hebben, antwoordde hij: "Ik heb geen idee waar je dat vandaan hebt, maar daar ga ik dus niet op reageren."

Palmer liet weten dat hij nog niet heeft nagedacht over wat hij in 2018 gaat doen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;