Menu
© Red Bull
Nieuws

Pierre Gasly neemt zijn woorden over Maleisië terug

11 reacties | 2186x gelezen
12-09-2017 20:00

EvDelft | Pierre Gasly heeft de woorden dat hij hoopt in Maleisië zijn debuut te maken voor Toro Rosso, teruggenomen. Hij beweert dat zijn woorden zijn verdraaid.

Bron: PlanetF1.com

Volgens verschillende bronnen is het nog slechts een kwestie van tijd voordat Renault bekend maakt dat ze Carlos Sainz hebben aangetrokken als vervanger voor Jolyon Palmer, en dat hij met ingang van de Grote Prijs van Maleisië in de Renault zal rijden.

Mocht dat gebeuren, zal de reservecoureur van Red Bull, Pierre Gasly, waarschijnlijk plaats nemen in de tweede Toro Rosso voor de laatste vijf races van het seizoen. De Fransman liet weten dat hij hoopte op zo'n kans.

"Ja, ik weet dat er verschillende dingen gaande zijn op het moment. Ik zie de komende dagen wel wat er gaat gebeuren. Het zou geweldig zijn voor mij. Het is mijn droom en ik werk hard om in de Formule 1 te komen. Maleisië is al snel, we zien we hoe het gaat. Ik hoop dat ik erbij kan zijn", liet Gasly eerder weten.

Echter, daarna heeft hij ontkend dat hij gezegd heeft dat hij denkt op Sepang voor Toro Rosso te rijden.

"Het enige wat ik gezegd heb, is dat ik hoop snel voor Toro Rosso te rijden. Ik heb Maleisië nooit genoemd. Mijn worden zijn verdraaid", liet hij op Twitter weten.

Echter, het is niet de eerste keer dat Gasly terug komt op zijn woorden. Vorig jaar liet hij ook al weten dat hij in 2017 het stoeltje van Daniil Kvyat zou innemen. Hij werd toen teruggefloten door Helmut Marko.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;