Menu
© McLaren
Nieuws

Yusuke Hasegawa hoopt op een goede race voor McLaren in Singapore

9 reacties | 2168x gelezen
12-09-2017 12:03

EvDelft | Ondanks dat in de laatste twee races er maar één keer een McLaren over de finish is gekomen, laat Yusuke Hasegawa weten dat er veel positieve dingen mee te nemen zijn van de Grote Prijzen van België en Italië. Vooral de snelheid van de auto's op Monza was boven verwachting.

Bron: TheCheckeredFlag.co.uk

Stoffel Vandoorne werd in Italië nog gehinderd door een straf op de startopstelling, na afloop van de kwalificatie. Hij had een probleem met zijn motor van Honda waardoor die vervangen moest worden. Tijdens de race, toen de Belg in de top tien reed, deed hetzelfde probleem zich weer voor. Ondanks de uitvalbeurt was Hasegawa blij met de snelheid die de McLaren liet zien. Vooral de relatieve snelheid ten opzichte van de andere teams in het middenveld was de Japanner tevreden over.

Volgens Hasegawa biedt het Marina Bay Street Circuit in Singapore goede kansen voor Vandoorne en Fernando Alonso om punten te scoren - vergelijkbaar met de race in Hongarije, afgelopen juli.

"We hadden een teleurstellend resultaat tijdens de Grote Prijs van Italië. Echter, het was positief dat we relatief snel waren en in de gelegenheid waren punten te scoren op een circuit waar vermogen zo belangrijk is. Het circuit op Singapore is het tegenovergestelde van Monza, met veel krappe, langzame bochten. We verwachten dus, net als in Hongarije, een goed resultaat", aldus Hasegawa.

"De balans van de auto in vergelijking met de krachtbron zal het sleutelpunt zijn dit weekeinde. Onze ingenieurs werken hard aan het bepalen van de ideale afstelling. Hopelijk kunnen we de coureurs een goed pakket geven zodat ze de punten kunnen scoren die zo broodnodig zijn", besloot de Japanner.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;