Menu
© McLaren
Nieuws

Renault zegt dat vier teams leveren bijna onmogelijk is

10 reacties | 2258x gelezen
06-09-2017 12:22

EvDelft | De voorspelde overstap van McLaren van Honda nar Renault hangt vrijwel volledig af van de wil van Toro Rosso om met Honda in zee te gaan. Renault heeft laten weten dat hij vrijwel onmogelijk is voor hen een vierde team van motoren te voorzien.

Bron: PlanetF1.com

Algemeen wordt aangenomen dat McLaren volgend jaar niet met Honda verder wil gaan. Verwacht wordt dat dit deze week bekend gemaakt gaat worden. Het team uit Woking was in gesprek met mensen van Renault tijdens de Grote Prijs van Italië, waarin beide auto's uitvielen. Echter, als McLaren gebruik wil gaan maken van motoren van Renault, moeten ze ervoor zorgen dat Toro Rosso een contract aangaat met Honda, zodat Renault ruimte over heeft voor een team.

Alain Prost, de adviseur van Renault, liet weten: "Leveren aan vier teams is bijna onmogelijk. Als zij met een goede oplossing kunnen komen, waarbij wij maar drie teams hoeven te leveren, zullen we er zeker naar kijken. Hoewel McLaren een goed deel van mijn leven behelst, zal ik wel mijn emoties opzij moeten zetten. We zijn benaderd door hen, en ze willen een oplossing. Wij luisteren, maar zij moeten eerst een beslissing nemen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;