Menu
© Haas F1
Nieuws

Kevin Magnussen vindt dat Max Verstappen straf verdient

4 reacties | 1686x gelezen
05-09-2017 16:08

EvDelft | Kevin Magnussen is teleurgesteld dat Max Verstappen geen straf kreef voor het hem van de baan duwen terwijl hij werd ingehaald tijdens de Grote Prijs van Italië.

Bron: TheCheckeredFlag.co.uk

De twee streden om het laatste puntje op Monza toen de coureur van Red Bull de Haas inhaalde in de chicane Roggia. Daar werd Magnussen over het gras geduwd.

De stewards onderzochten het incident maar vonden geen reden om Verstappen een straf te geven, waardoor hij uiteindelijk in de verte kon verdwijnen en meer dan tien seconden voorsprong had op de Deen bij de finish. Kevin is van mening dat Max een straf verdiende.

"Ik ben teleurgesteld, maar alleen maar omdat hij geen straf kreeg. Hij duwde mij van de baan. Ik weet wel dat dat gebeurt, dat het bij het racen hoort, maar de straffen moeten naar mijn idee consequent worden uitgedeeld. Hij liet mij niet genoeg ruimte bij het aanremmen dus ik ging over het gras en miste de bocht. Het was daar wel mogelijk maar ik had ook in de muur kunnen eindigen, of in het grid", aldus Magnussen.

"Ik had geen kans hem weer in te halen in die bocht, dus er was totaal geen reden voor hem mij van de baan te duwen. Misschien schatte hij het verkeerd in, maar ik vind dat straffen voor iedereen gelijk moeten zijn", besloot de coureur van Haas.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Binatang
Silver Member

Als je dit dus goed leest dan is Magnussen niet kwaad op Max. Of dat hij perse een straf verdient.

Zijn punt naar de wedstrijdleiding is alleen maar dat men consequent moet zijn. Zo heeft hij dat ook op meerdere zenders uitgelegd.

0 05-09-2017 16:41:56
Speedster
Bronze Member

magnussen vind zoveel. Ik VIND dat ik ern pulsie verdien. Proost allemaal!

0 05-09-2017 18:15:36
Sicko
Gold Member

"Hij liet mij niet genoeg ruimte bij het aanremmen". Wordt wakker Magnussen, dat is racen. Je bent dom gas blijven geven en je hebt jezelf buiten de baan gezet. Haas moet echt twee andere coureurs aantrekken, want met de twee van nu gaat het niets worden.

0 05-09-2017 21:19:18
Misjab
Gold Member

Ik ben teleurgesteld in MAG en vind dat hij geen F1 stoettje verdiend.. laat al jaren verrekte weinig zien. Hoor je eens wat van hem, is het dit........
Snap niet dat z ehem almvoor 2018 hebben vastgelegd

0 06-09-2017 06:30:02
;