Menu
© McLaren
Nieuws

Stoffel Vandoorne krijgt er nog vijf startplaatsen straf bij: nu 40

9 reacties | 1939x gelezen
26-08-2017 11:43

EvDelft | Stoffel Vandoorne ging naar de Grote Prijs van België in de wetenschap dat hij 35 startplaatsen straf zou krijgen. Dat het er nu nog 5 meer zijn geworden, interesseert hem dan ook niet echt.

Bron: PlanetF1.com

Na het monteren van MGU-H nummer 8, accupakket nummer 6, elektronicapakket nummer 6 en MGU-K nummer 5, had Stoffel al 35 strafplaatsen te pakken voordat hij ook maar in de auto had gezeten. Echter, nadat hij na de tweede vrije training ook nog een versnellingsbak moest laten monteren, komt zijn totaal straf nu op 40 startplaatsen uit.

Stoffel: "De straf heeft totaal geen invloed op mijn motivatie. Het is jammer dat het tijdens mijn thuisrace moet gebeuren, maar zo is het nu eenmaal. de straffen waren onvermijdelijk gezien de problemen die we aan het begin van het seizoen hadden. Het zou een keer moeten gebeuren. Maar ik denk aan de Toekomst. Hopelijk helpt het mij bij de volgende races. Ik heb vertrouwen in de rest van het seizoen."

"Zoals gewoonlijk zijn er circuit die ons beter liggen en circuits die ons minder liggen. Maar wanneer we de kans op punten hebben, zullen we die zeker aangrijpen", aldus de Belgische coureur.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;