Menu
© McLaren
Nieuws

Fernando Alonso geeft nog niets vrij over 2018

2 reacties | 1130x gelezen
25-08-2017 14:47

EvDelft | Fernando Alonso zegt dat hij zijn opties voor volgend seizoen open houdt terwijl hij zich in zijn hoofd voorbereidt op zijn toekomst in de Formule 1.

Bron: SportingLife.com

Tweevoudig wereldkampioen Alonso weet dat zijn contract bij McLaren aan het einde van dit seizoen afloopt, maar heeft nog niets laten weten over zijn plannen voor 2018. De 36 jaar oude Spanjaard won zijn twee titels meer dan 10 jaar terug. Hij wil nog altijd dolgraag een derde titel halen, maar dit seizoen is hij niet verder gekomen dan 10 punten. Dat heeft weer te maken met de onderpresterende en onbetrouwbare krachtbron van Honda.

Echter, de opties voor Fernando zijn minimaal. Mercedes en Ferrari hebben allebei al laten weten dat ze de Spanjaard niet graag willen contracteren. Kimi Räikkönen, die in oktober 38 wordt, blijft nog een jaar in Italië onder contract staan. Een overstap naar Red Bull is niet mogelijk omdat Max Verstappen en Daniel Ricciardo allebei een contract hebben voor het komende seizoen.

McLaren heeft nog altijd niet bekend gemaakt met welke motor het volgend jaar zal gaan rijden. De keuze lijkt gemaakt te moeten worden tussen een motor van Renault en van Honda. Het lijkt erop dat de enige keuze die Alonso heeft, als hij in de Formule 1 wil blijven, bij het team uit Woking ligt.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bengelke
Diamond Member

Dat em zich ma spoed, anders ga ik neffes stoffel zitten, dan heeft den auto direct de ideale downforce :-D ;-)

0 25-08-2017 18:12:20
f1stevie
Silver Member

Allonso rammelt er nu wel een beetje mee met in gedachte dat hij naan geen topteam kan zou hij toch wel een beslissing kunnen nemen.... in mijn ogen zal Honda niet blijven falen en ik zie ze zelfs vogend jaar zwaar terug slaan, maar ja Allonso is nu eenmaal de man van de verkeerde keuzes!
p.s een geweldig feestje hier op SPA :-) :-)

0 26-08-2017 07:59:02
;