Menu
© Haas F1
Nieuws

Haas gebruikt in eerste instantie remschijven van Brembo op Spa

0 reacties | 964x gelezen
22-08-2017 12:22

EvDelft | Het wisselen van remschijven van Brembo en Carbon Industrie bij het Amerikaanse team Haas gaat op Spa-Francorchamps gewoon door.

Bron: Crash.net

Günther Steiner, de teambaas, heeft laten weten dat het weekeinde van de Grote Prijs van België zal worden aangevangen met schijven van Brembo om zo te proberen de problemen te ontdekken die maar niet lijken te willen worden opgelost.

Al sinds het debuut van het team tijdens de Grote Prijs van Australië, 2016, wordt Haas geplaagd door falende remmen en het team gebruikt dan weer schijven van Carbon Industrie, dan weer schijven van Brembo. Steiner heeft laten weten dat Romain Grosjean en Kevin Magnussen allebei de voorkeur hebben voor een andere leverancier (Kevin heeft liever Brembo, terwijl Romain liever de schrijven heeft van Carbon Industrie) en dat wat hem betreft het geen probleem is als beide auto's met een ander merk schijven worden uitgerust.

Echter, in een hernieuwde poging de problemen te ontdekken, zal de eerste vrije training in elk geval verreden worden met remmen van Brembo.

Steiner: "We zullen op Spa beginnen met remmen van Brembo en daarna zien we wel. Op dit moment is dat het plan."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;