Menu
© McLaren
Nieuws

Fernando Alonso stelt beslissing over toekomst wellicht verder uit

9 reacties | 2233x gelezen
19-08-2017 12:20

EvDelft | Fernando Alonso heeft laten weten dat hij zijn toekomst nog niet heeft uitgestippeld en wellicht de tijd neemt tot december om te zien wat hij in 2018 gaat doen.

Bron: PlanetF1.com

Aan het einde van dit seizoen loopt zijn contract bij McLaren af en hij heeft herhaaldelijk laten weten dat hij in de zomerstop gaat beslissen wat zijn volgende stap wordt in zijn carrière. Tegelijkertijd hield hij de deur open voor McLaren en Honda, mochten zij hem een winnende auto kunnen geven.

Hoewel dat laatste zeer onwaarschijnlijk is, zijn de opties die de tweevoudig wereldkampioen elders heeft ook niet ruimschoots voorhanden. Zowel Mercedes als Ferrari zullen hoogst waarschijnlijk met dezelfde coureurs verder gaan in het komende seizoen. Wellicht dat Fernando dan buiten de Formule 1 zijn heil gaat zoeken.

"De Formule 1 is nog altijd mijn doel, mijn leven. Ik wil nog altijd mijn derde titel halen. Als ik daar echter geen mogelijkheden toe zie voor de nabije toekomst, dan zal ik andere takken van de motorsport moeten bekijken. Die beslissing zal ik in november of december nemen. Ik wil alle mogelijkheden bekeken hebben", aldus de Spanjaard.

Fernando heeft eerder ook laten weten dat hij de zogenoemde Triple Crown zou willen winnen. Echter, volgend jaar zal hij niet aan de start verschijnen van de Indy 500: "Dat zal wel gaan gebeuren. Ik ga graag terug naar Indianapolis, maar niet in de nabije toekomst."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;